En Español - - - Welcome to the Home of the Mighty Tigers! - - - Hope you had a great summer vacation - - - NOTE OUR BELL SCHEDULE HAS CHANGED SLIGHTLY - - - Class of 1996 20 Year Reunion October 14th, 2016--Contact Sandra at 818-314-9915 - - -

San Fernando Senior High School

Bell Schedules
Regular Day (Mon, Wed, Thurs, Fri)
PD days are every Tuesday.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:07 AM 67 min
Period 2 9:14 AM 10:10 AM 56 min
Break 10:10 AM 10:25 AM 15 min
Period 3 10:32 AM 11:28 AM 56 min
Period 4 11:35 AM 12:31 PM 56 min
Lunch 12:31 PM 1:01 PM 30 min
Period 5 1:08 PM 2:04 PM 56 min
Period 6 2:11 PM 3:07 PM 56 min
Professional Development Day (Tue)
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:57 AM 57 min
Period 2 9:04 AM 9:50 AM 46 min
Period 3 9:57 AM 10:43 AM 46 min
Period 4 10:50 AM 11:36 AM 46 min
Lunch 11:36 AM 12:06 PM 30 min
Period 5 12:13 PM 12:59 PM 46 min
Period 6 1:06 PM 1:52 PM 46 min
PD 2:00 PM 3:07 PM 67 min